Info

Danielsson & Carlson

Danielsson och Carlson - en podcast om konst med Jenny Danielsson och Oscar Carlson. Producent: Jimmy Rydén Musik: Hans Appelqvist Produktionsbolag: SMT Radio
RSS Feed
Danielsson & Carlson
2018
April


2017
June
April
March
February


2016
June
May
April
March
February


2015
December
November
October
September


All Episodes
Archives
Now displaying: May, 2016
May 20, 2016

I vanlig ordning berättar Jenny och Oscar om utställningar de sett. Just idag är det mycket rörlig bild på agendan. Bland annat uppmanas alla gå till Moderna museet och se The New Human som pågår i hela 9 månader, 21 maj 2016 - 5 mars 2017. Under utställningens gång kommer vissa verk att bytas ut & gratis entré möjliggör smidigt för flera besök. 

I studion Tris Vonna-Michelle, en brittisk konstnär baserad i Stockholm som driver sitt konstnärskap kring Mount Analogue. Han deltar också i utställningen Upstairs Basement som visas på Mossutställningar 20 - 22 maj 2016. Konstnärerna Joakim Forsgren och Mikael Goralski som varit med och arrangerat utställningen, som paralleller pågår i Bryssel, till och med 6 juni, är också i studion och berättar mer om utställningen, diskuterar bidragssystemets tröghet, konstnärliga samarbeten och marknadsföringsteknik.

 

 

Mount Analogue

Upstairs Basement

Joakim Forsgren

Mikael Goralski

 

1